* voor prijzen neem contact op met de praktijk

TEBISKIN� Cytoceuticals zijn ontworpen om de algehele huidconditie te verbeteren. De producten zijn bestemd voor gebruik in de cosmetische/esthetische branche. Deze producten bieden ondersteuning voor, tussen en na verscheidene professionele behandelingen. De producten van TEBISKIN� Cytoceuticals verbeteren en verlengen de resultaten en gaan complicaties tegen.

Producten zijn te bestellen op www.vanhiltenhuidtherapiewebshop.nl 

TEBISKIN® Cytoceuticals zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gericht op de complexe, moleculair-biologische mechanismen van keratinocyten en fibroblasten: de belangrijkste cellen van de epidermis en de dermis.

In november komen de nieuwe producten van Tebiskin! Cera-Boost, een echte topper voor de wintermaanden: Dit product is geschikt voor alle gevallen van dehydratatie, zelfs als deze gepaard gaat met schilfering. Deze crème zorgt voor een optimale barrière bescherming van de huid. De rijke substantie wordt makkelijk geabsorbeerd en laat geen plakkerige waas achter op de huid.

Osk-Lotion is een op alcohol gebaseerde lotion speciaal ontwikkeld voor de vette/acne huid. De werking verhindert de afzet van talg en corrigeert imperfecties. Ondanks dat dit product alcohol bevat droogt het de huid niet uit. Het kan goed worden aangebracht onder de osk crème.

 

Indicaties:
• Acne
• Anti-Aging (rimpels/lijntjes)
• Pigmentproblemen
• Gevoelige huid
• Droge huid
• Vette huid 

Belangrijkste voordelen van Tebiskin:

• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Vrij van Parabenen
• Dermatologisch getest
• Iedere indicatie kan worden behandeld 

 

TEBISKIN prijslijst en productomschrijving

Tebiskin Gly-Clean 200ml Een milde reiniger uitstekend voor oudere huiden, acne, hyper pigmentatie en PIH en als voorbereiding voor professionele behandelingen.

Tebiskin Gly-C (strong) 4 x 5ml De activiteit is gebaseerd op de combinatie van AHA, pure L-ascorbinezuur en ectoine om de huid voor te bereiden en huid problemen zoals hyperpigmentatie, acne en huid veroudering te verbeteren.

Tebiskin Osk 50ml Vermindert ontstekingen door de antibacteriële werking en vertraagt talgproductie. Heeft tevens een comedolytisch effect op de huid.

Tebiskin UV-Osk 50ml Biedt UV-bescherming bij acne, heeft tevens een antibacteriële werking en verhoogt de weerstand. Biedt SPF 30 UVA en UVB bescherming.

Tebiskin Sooth-Clean 200ml Specifiek ontwikkeld voor het reinigen van de gevoelige huid, rosacea huiden en met peels behandelde huiden.

Tebiskin Sooth 50ml Effectieve anti-inflammatoire werking, vermindert ontsteking reactie. Beschermen en verbeteren weerstand van keratinocyten en fibroblasten bij UVB en UVA blootstelling.

Tebiskin UV-Sooth 50ml Biedt UV-bescherming bij onder andere de Rosacea/ gevoelige huid, heeft tevens een antibacteriële werking en verhoogt de weerstand. Biedt SPF 50 UVA en UVB bescherming.

Tebiskin LC Lightening 50ml Remt tyrosinase catalisatie waardoor pigmentatie vermindert.

Tebiskin EGF 50ml Een emulsie dat zich richt op de EGF, dit zorgt voor vermeerdering van collageen en hyaluronzuur voor en vollere huid.

Tebiskin Hyal 50ml Een emulsie op basis van hyaluronzuur geeft intense hydratatie en stimuleert fibroblastactiviteit en collageen aanmaak.