Overbeharing

Elektrische Epilatie

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd van uw overbeharing af te komen. Er wordt een dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar de haar in groeit) vernietigd zodat hier geen nieuwe haar kan groeien. U heeft meerdere behandelingen nodig voordat het te ontharen gebied volledig onthaard is. Dit komt doordat de haargroei uit verschillende fasen bestaat. De behandelperiode kan variëren van een paar maanden tot een jaar. Het is van belang dat de haren tussen de behandelingen niet worden geharst of geëpileerd, afknippen is wel toegestaan.

Bij Van Hilten Huidtherapie wordt gewerkt met de Apilus. De speciale Apilus technologie zorgt ervoor dat de stroom zich alleen daar waar nodig concentreert. Er wordt altijd een gegarandeerde, stabiele stroomoutput gegeven. Dit maakt dat alle haartjes definitief, effectief en vrijwel pijnloos verwijderd worden. Een behandeling met de Apilus is minder pijnlijk in vergelijking met overige elektrisch onthaarapparatuur doordat er met 100sten van seconden kan worden gewerkt.

Voordeel van deze behandeling ten opzichte van lasertherapie is dat ook witte, rode en blonde haren behandeld kunnen worden.