Nieuwsbrief sept 2023

Nieuwsbrief sept 2023

De herfst is duidelijk in aantocht, de dagen worden korter en de eerste herfstkleuren beginnen te komen in de natuur. Verrassend genoeg heeft de herfst juist vele positieve effecten op lichaam en geest!

Zo wordt het gelukshormoon serotonine verhoogd. Dit komt door het zonlicht (zelfs door de wolken heen) en doordat de natuur zijn kleurrijkste periode heeft. Daarnaast worden we ook gelukkig als we ons kunnen verheugen op de feestdagen. Dus laat je jingle gevoel maar gewoon alvast toe, daar wordt je harstikke gelukkig van!

Dit jaar is er weer een prachtige adventskalender ontworpen door Dalton Marine Cosmetics. Open de deurtjes en ontdek de 24 prachtige luxe producten voor heerlijke beauty momentjes.

(zie afbeelding hierboven wat er allemaal in zit)

Verwen jezelf maar eens goed voorafgaand aan de kerst, je verdient het!

De krachtige actieve werkstoffen verstevigen, beschermen en regenereren de huid.

Alles voor een “stralende” kerst!

LET OP! leverbaar vanaf 1 oktober ZO LANG DE VOORRAAD STREKT – pre-orders krijgen voorrang bij verkoop. Je kunt je adventskalender dus vanaf nu al bestellen via de mail (vanhiltenhuidtherapie@gmail.com).

Zelf ga ik de herfst beginnen met een stilteretraite, om nieuwe inspiratie op te doen en weer fris te kunnen beginnen aan het laatste kwartaal van het jaar.

Van Hilten Huidtherapie is daarom gesloten van 25 sept t/m 29 sept 2023.

 Ik schreef in mijn vorige nieuwsbrief over wat moeilijkheden rondom de vergoedingen. Tot nu toe blijkt dit totaal geen moeilijkheden op te leveren en krijgt iedereen toch nog vergoedingen vanuit het aanvullende pakket.

Nog enkele herfsttips: Geniet van de seizoenskruiden zoals kaneel, gember, nootmuskaat en pumpkinspice. Gember bevat bijvoorbeeld veel antioxidanten die je huid kunnen helpen mooi en elastisch te blijven.

Wil je je huid ook nog verwennen met een heerlijke kruidenpeeling? Dat kan natuurlijk ook! Boek dan een herfstpeeling via de knop afspraak maken, ACTIES, Herfstpeeling.