Nieuwsbrief juli 2023

Nieuwsbrief juli 2023

De zomer is begonnen, wat een heerlijke tijd om even bij te komen en terug te blikken op de eerste helft van dit jaar. Ben jij ook al druk met plannen maken voor de tweede helft?

Van Hilten Huidtherapie is gesloten van 12 juli t/m 30 juli 2023. Bij dringende vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via de mail.  

Er zijn dit jaar 2 nieuwe merken in de praktijk gekomen, namelijk: Cell Fusion en Murad. Beide merken zijn veelbelovend en worden met grote tevredenheid ingezet bij verschillende huiddoelen. Waar Cell Fusion vooral problemen als roodheid, overgevoeligheid en droogte aanpakt, gaat Murad een stap verder in de anti-aging. Murad heeft ook speciale behandelingen voor in de praktijk, bestaande uit peelings en boosters gecombineerd met een uitgebreide ontspanningsmassage. Velen van jullie hebben deze echte wellness treatments al kunnen uitproberen, en wat vind ik het leuk dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!  

Nog enkele tips voor dit prachtige zonnige weer: Vergeet de randjes van je oren niet in te smeren! Dit is de meest voorkomende plek waar huidkanker kan ontstaan. Geniet van de zon, maar wees verstandig en ga niet uren liggen bakken. Wil je toch graag bruin worden? En dan het liefst ook nog mooi egaal? Kies dan voor de Marc Inbane tanningproducten. Zo lang de voorraad strekt heb ik nog een leuke actie: je krijgt de prachtige cooltas op de foto hierboven cadeau (twv 45€) bij een besteding van minimaal €34,95 aan Marc Inbane producten. (In de praktijk of via de mail te bestellen) 

Dan rest mij alleen nog jullie allemaal een heerlijke zomer toe te wensen! Geniet ervan, pak rustmomenten en laad weer helemaal op voor een frisse start na de zomer.  

Extra tip: Kan je huid na zon, zee en strand wel een oppepper gebruiken? Kies dan lekker voor de Vitamine C treatment van Murad! Te boeken onder het knopje “online afspraak” rechts onderaan de pagina.