Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief december 2022

Het einde van het jaar nadert, vandaag was de dag van de winter zonnewende, oftewel de geboorte van de zon. Vanaf vandaag keert de zon terug om weer een grotere boog aan de hemel te gaan maken. Deze periode van terugkomst van het licht duurt ruim 2 weken en is de tijd om stil te staan en dingen af te sluiten. Neem de tijd om te dagdromen over het nieuwe jaar, wat wil je bereiken?

Wat een mooie samenkomst dat nou juist vandaag mijn laatste werkdag in Eibergen was. Van Hilten Huidtherapie gaat van locatie veranderen! Vanaf januari zit de praktijk in Hengelo Gelderland aan de Raadhuisstraat 19-21 en in Groenlo is het adres Jan Steenstraat 13.

Ik ga stoppen met het geven van oedeemtherapie, maar ik kan daardoor des te meer tijd en energie steken in de huidverbeterende behandelingen. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging, maar ik heb vandaag ook een traantje gelaten hoor! Het was behoorlijk moeilijk om afscheid te nemen van mijn oedeempatiënten. Het voelde voor mij heel symbolisch dat dit de periode is dat we het verst van de zon verwijderd zijn, maar dat het licht terug komt. De oedeempatiënten worden overgenomen door de huidtherapeuten van De Behandelbank en ik mag vanaf januari de huidbehandelingen op 2 prachtlocaties gaan geven.

2022 was een fijn jaar, met trots mocht ik jullie verwelkomen in mijn praktijk. Door jullie kan ik mijn vak met veel plezier en passie uitoefenen en daar wil ik jullie graag voor bedanken.

Ik wens jullie allen hele fijne feestdagen en een mooi en gezond nieuwjaar!

Mag ik jullie nog vragen om voor mij een review te schrijven op een van de volgende pagina’s: