Huidtherapeut

Eigenaresse: Suzanne van Hilten

Mijn naam is Suzanne van Hilten, ik ben in 2014 gestart met mijn eigen huidtherapiepraktijk Van Hilten Huidtherapie.

Huidtherapie is voor mij meer dan (probleem)huiden behandelen, de ervaring leert dat het creëren van een ontspanningsmoment tijdens de behandeling minstens zo belangrijk is.

De vreugde die ik terugzie bij mijn cliënten wanneer ze vooruitgang zien in de conditie van hun huid, wakkert mijn passie voor mijn vak telkens weer aan en geeft me ook de inspiratie om mijn vakkennis te blijven uitbreiden. 

Kunnen genieten van de kleine dingen vind ik het mooiste dat er is en ik wil daar ook mijn cliënten mee inspireren. Je geluk wordt niet bepaald door de grote dingen in het leven, maar juist door hoe je in het moment kunt zijn en volop kunt genieten van bijvoorbeeld even in de watten gelegd worden in mijn praktijk.

Van Hilten Huidtherapie
Suzanne van Hilten

Mijn passie

Er zijn veel behandelmogelijkheden om je huid te verbeteren en dan niet alleen de gezichtshuid. Zo heb ik mama’s mogen helpen om de huid op hun buik weer een stuk steviger te krijgen na een zwangerschap. Als ik te horen krijg “ik heb weer een bikini gekocht” leef ik helemaal op, dan is mijn missie volbracht en kan ik trots zijn op hoe wij samen tot dit resultaat gekomen zijn. Verder kun je op gebied van huidveroudering, acne of bijvoorbeeld steelwratjes, vaatjes etc. enorm mooie resultaten bereiken, ik heb al zo vaak gehoord: “dit had ik veel eerder moeten doen!”. Het plezier dat ik mensen hiermee kan doen is het cadeautje van mijn vak.

Over Van Hilten Huidtherapie​

Samen werken aan een mooie en gezonde huid is het doel in mijn praktijk.
Het is ontzettend belangrijk om je huid in balans te houden of weer te krijgen. Dit bereik je door een combinatie van doeltreffende producten, goede verzorging, ontspanning en effectieve behandelingen.

Een mooie huid geeft zelfvertrouwen. Bij iedere huid zijn er wel punten die aandacht verdienen. Of het nou de hydratatie is, de pigmentatie of de fijne lijntjes, er is altijd een passende individuele aanpak mogelijk.

Van Hilten Huidtherapie

Een zeer vriendelijke dame die open staat voor je vragen. Ze luistert goed en geeft een goed advies. Ik voel me vertrouwd met mijn behandeling. Ik ben nu bezig om 3 dobbels op mijn gezicht te verwijderen en het resultaat wordt per maand zeer goed. Kortom een tevreden resultaat. Kortom een aanrader qua bedrijf en persoon...

Ed Korthout

Suzanne is een topper in haar vak! Daarbij is ze ook nog eens heel lief en is het altijd een feestje om naar haar toe te gaan!

Cindy Nijhof

Een heel fijne, lieve huidtherapeut die heel goed weet waar ze het over heeft en met passie haar werk uitvoert.

Martina Spekschoor