Face Intensive Regenerating Programme

Primia Cosmetics Dermostamine Stem Cell Kuur Treatment garandeert een onmiddellijk liftend effect met een stralende helderheid van de huid.

Primia Cosmetics Dermostamine Stem Cells producten bevatten een hoge concentratie aan PhytoCellTec (een stamcel extract uit de kostbare Zwitserse appel). Dit is de meest recente wetenschappelijke verovering betreft het regenereren van de huid en het verlengen van de bloei van de jeugd. Deze appels bevatten stamcellen die bovengemiddeld lang goed blijven en indien bij mensen op de huid aangebracht, de aanmaak van nieuwe huidcellen aanzienlijk verhoogt. Dit helpt rimpels te verminderen, de huid te verstevigen, verouderde huidcellen te repareren en het verbetert de elasticiteit, ruwheid en teint van de huid. De combinatie van hyaluronzuur, vitamine E, algen extract en Pullulan complex stimuleren de regeneratie van de huid door te verstevigen en zorgen voor een jeugdiger aanzien vanaf de eerste gelaatsbehandeling.

Huidtypen

Deze behandeling is geschikt voor iedereen wiens huid is blootgesteld aan sterk oxiderende stress (vervuiling, rook, langdurige blootstelling aan de zon en UV-lampen). Voor de volwassen en verouderde huid, maar ook voor de jonge huid die een intensieve verzorging nodig heeft. 

Behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het is naast de intensieve verzorging ook een absoluut ontspanmoment. Het gelaat en decoloté worden gemasseerd gedurende de behandeling en indien gewenst kunt u ook de handen laten masseren. 

Meer mogelijkheden

Deze behandeling is intensiever te maken door het te combineren met een peeling (microdermabrasie of fruitzuurpeeling). Bij een intakegesprek wordt de huid bekeken en met u samen een juist behandelplan opgesteld.