Medisch

Acnetherapie

Bij de intake bespreken we waar je tegenaan loopt en maken we een huidanalyse. Hiermee kunnen we een plan maken en kijken we ook naar wat jij zelf thuis kunt doen (betreft voeding en productgebruik). De acnebehandeling bestaat uit dieptereinigingen, medische peelings, Aqua Facials en juist productgebruik ter ondersteuning thuis. Eventueel aanvullend microneedling voor overgebleven littekentjes.

Acnetherapie
Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Kleurafwijkingen in de huid veroorzaakt door bijvoorbeeld hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens, brandwonden, vaatafwijkingen en acne kunnen minder zichtbaar gemaakt worden door camouflagetherapie. Samen met jou wordt de juiste camouflagekleur van het product gekozen en Je leert hoe je het product zelf kunt aanbrengen.

Definitief ontharen gelaat, door middel van Elektrische Epilatie

In het gelaat zijn het vaak niet alleen donkere haren, daarom is Elektrische Epilatie een goede keuze om definitief van de overbeharing af te komen.

Deze vorm van ontharen wordt toegepast bij kleine gebieden met overbeharing of ongewenste haargroei, zoals in het gezicht. In tegenstelling tot laserontharing kunnen bij deze methode niet alleen donkere, maar ook lichte haren definitief worden verwijderd. Dus ook blonde of grijze haren. Elektrisch ontharen wordt ook toegepast op kleine gebieden op het lichaam waar laserontharing niet mogelijk is.

Elektrische Epilatie
Rosacea

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat, waarbij roodheid, gesprongen vaatjes (couperose) en ontstekingen zichtbaar zijn. Door juiste producten voor thuis en behandelingen met microneedling en eventueel peelings of coagulatietherapie kan het huidbeeld aanzienlijk verbeteren.

Voorbeelden van resultaten met coagulatietherapie bij vaatafwijkingen:

Behandeling hemangioom

Voor behandeling

Na 3 behandelingen

Behandeling hemangioom

Voor behandeling

Na 3 behandelingen

Coagulatietherapie teleangiëctasieën neus resultaat na 1 behandeling

Rechterkant voor behandeling

Na behandeling

Linkerkant voor behandeling

Na behandeling

Direct na de behandeling

3 weken na de behandeling

Tijdelijk gesloten

Wegens omstandigheden zijn we gesloten van 20 tot en met 25 maart. Bedankt voor uw begrip.