Cluederm Refit

Cluederm Refit

Cluederm Refit

Bindweefselmassages worden gebruikt met als doel: algehele verbetering van de huidconditie. Om extra mogelijkheden op gebied van bindweefselmassage toe te voegen werkt Van Hilten Huidtherapie sinds kort met de Cluederm Refit. Dit apparaat combineert verschillende soorten technologieën om huidverjonging in het gezicht en lichaam te stimuleren. De Refit is ontworpen om rimpels, fijne lijntjes of slappe huid in het gezicht te behandelen. En op het lichaam hardnekkige vetzakjes of cellulitis op de buik, billen, dijen en armen te behandelen.

Hoe werkt de Cluederm Refit?

Het is een multifunctioneel apparaat dat gebruik maakt van radiofrequentie-, vacuüm-, led- en dynamische pulsatietechnologie. Hiermee is een effectieve en individueel aanpasbare behandeling mogelijk. Al deze unieke functies gecombineerd maken de Refit een ideale behandelmethode voor huidverjonging in het gezicht en het verstevigen van de huid op het lichaam.

Multi- polar

Door de radiofrequentie wordt geconcentreerde thermische energie vrijgelaten in de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat nieuw collageen en elastine.

Vacuüm

Door de vacuüm werking wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en werkt de Refit dieper in de huid. Hierdoor wordt lymfedrainage gestimuleerd wat bijdraagt aan de huidverjonging.

LED

De LED technologie werkt op een golflengte van 640 nm – 460 nm. Dit is een stimulans in de bloedcirculatie en zorgt voor een verbetering van de huidstructuur.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Huidverjonging in het gezicht en de rest van het lichaam met de Refit is voor mensen die last hebben van rimpels, fijne lijntjes of een slappe huid. Ook wanneer je worstelt met kleine, hardnekkige vetzakjes, aanhoudende cellulitis en / of huidverslapping is de behandeling met Refit goed voor jou.

Voor wie is de Refit niet geschikt?

Een bindweefselmassage met de Refit is niet geschikt voor mensen met metalen implantaten of mechanische apparaten zoals pacemakers of defibrillatoren in hun lichaam. Ook in geval van zwangerschap of het geven van borstvoeding wordt deze behandeling afgeraden. Verder is het niet mogelijk als er sprake is van een huidaandoening waarbij de wondgenezing aangetast is.

Wat kan ik verwachten?

Bij de meeste personen is verandering zichtbaar of voelbaar direct na de behandeling. De resultaten kunnen echter variëren op basis van behandeltijden, huidtype, leefstijl, behandelgebieden en frequentie van de behandelingen. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van de persoonlijke doelen en behoeften. De gemiddelde duur per behandeling is 30 minuten. Het kan gecombineerd worden met andere behandelingen. Het aanbevolen behandelplan is 8 sessies die wekelijks kunnen worden gedaan, afhankelijk van de gewenste resultaten.