Wimpers

Revitalash

Wilt u graag lange wimpers, maar geen wimperextensions? Dan is RevitaLash de oplossing voor u! RevitaLash heeft een wimperserum en mascara die uw eigen wimpers sterker en gezonder maakt, met als resultaat lange en volle wimpers!

RevitaLash wimperserum zorgt voor een verbetering van uw wimpers! Wimperextensions zorgen voor lange wimpers, maar niet voor verzorging. Mascara by RevitaLash zorgt voor lange wimpers. Breng het wimperserum aan bij de aanzet van de wimpers en binnen 6-8 weken zullen uw wimpers zichtbaar verbeteren. Mascara by RevitaLash kan in combinatie worden gebruikt met wimperextensions, maar kan ook afzonderlijk gebruikt worden om lange wimpers te verkrijgen. Veel mensen laten hun wenkbrauwen epileren. Harsen of epileren kunnen ervoor zorgen dat u minder mooie wenkbrauwen krijgt. Verkrijg nu voller uitziende wenkbrauwen met RevitaBrow, het ideale verzorgingsproduct voor de wenkbrauw.

 

 

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum € 74,95 

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum € 104,95

 

Altijd al lange en volle wimpers willen hebben? Het wimperserum van RevitaLash zorgt binnen 12 weken voor een zichtbare verbetering van de wimpers! Het wimperserum gaat bij juist gebruik ongeveer 3 maanden mee. De grotere verpakking van 3.5ml gaat bij juist gebruik ongeveer 6 maanden mee. Laat u adviseren door uw huidtherapeut.

3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum € 79,95

Last van overplucking of wilt u gewoon mooie en volle wenkbrauwen? Het RevitaBrow wenkbrauwserum helpt bij het verkrijgen van mooie wenkbrauwen door uw wenkbrauwen te verzorgen. Bij juist gebruik gaat het wenkbrauwserum ongeveer 2 tot 3 maanden mee. Laat u adviseren door uw huidtherapeut.

RevitaLash® Volumizing Mascara (Bruin) (Zwart) € 24,95

Deze mascara is perfect voor volle wimpers. De mascara zorgt direct voor een ogenschijnlijke wimperverlening en meer volume. De wimpers zien er voller en langer uit.