Huidtherapeute

Vanaf juli 2018 gaat Chantalle van Haselen de praktijk waarnemen, let op in deze periode kunnen de openingstijden iets verschillen van wat u gewend bent en kan het voorkomen dat de mail of telefoon iets minder frequent beantwoord wordt. Verder kunt u gewoon terecht voor alle behandelingen. We stellen Chantalle uiteraard even aan u voor:

Ik ben Chantalle van Haselen en ben in 2014 begonnen aan de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Voornamelijk het patiëntencontact en de diversiteit aan behandelingen vind ik erg leuk. Zowel de medische- als de cosmetische kant van het beroep spreken mij aan. In heb veel ervaring opgedaan in de praktijk op de Hogeschool van Utrecht, tijdens huidtherapeutische stages en in de dermatologie. Met veel plezier zal ik vanaf 1 juli in de praktijk van Suzanne waarnemen wanneer zij met zwangerschapsverlof is.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

 

Mijn naam is Suzanne van Hilten-Janssen. Op 1 maart 2014 heb ik mijn praktijk voor huid- en oedeemtherapie geopend in het zorggebouw aan de J.W. Hagemanstraat 48 (voormalig Sensire gebouw). Op 24 december 2018 is de praktijk meeverhuisd met huisartsenpraktijk Berendsen naar 't Spieker in Eibergen op de Kerkstraat 30.

Ik ben gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut en na een waarneming van de praktijk voor een zwangere collega was het voor mij duidelijk: ik wil een eigen praktijk. Omdat ik in de Achterhoek ben opgegroeid en ik me hier ook wilde vestigen was mijn keuze voor Eibergen snel gemaakt.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwalteitsregister Paramedici, dit maakt vergoedingen van bepaalde behandelingen door de zorgverzekeraar mogelijk.

Mijn interesse gaat uit naar zowel de medische als de cosmetische kant van mijn vak. Ik heb geprobeerd hier een goede balans in te vinden met de behandelingen die ik bied. Mijn doelgroep is zeer breed: niet alleen dames -jong of ouder- maar ook heren zullen zich aangesproken voelen door de verscheidenheid aan behandelingen.