Huidtherapeute

Mijn naam is Suzanne van Hilten-Janssen. Op 1 maart 2014 heb ik mijn praktijk voor huid- en oedeemtherapie geopend in het zorggebouw aan de J.W. Hagemanstraat 48 (voormalig Sensire gebouw). Op 24 december 2018 is de praktijk meeverhuisd met huisartsenpraktijk Berendsen naar 't Spieker in Eibergen op de Kerkstraat 30.

Ik ben gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut en na een waarneming van de praktijk voor een zwangere collega was het voor mij duidelijk: ik wil een eigen praktijk. Omdat ik in de Achterhoek ben opgegroeid en ik me hier ook wilde vestigen was mijn keuze voor Eibergen snel gemaakt.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwalteitsregister Paramedici, dit maakt vergoedingen van bepaalde behandelingen door de zorgverzekeraar mogelijk.

Mijn interesse gaat uit naar zowel de medische als de cosmetische kant van mijn vak. Ik heb geprobeerd hier een goede balans in te vinden met de behandelingen die ik bied. Mijn doelgroep is zeer breed: niet alleen dames -jong of ouder- maar ook heren zullen zich aangesproken voelen door de verscheidenheid aan behandelingen.

Verder is het mijn passie om nieuwe producten uit te testen en daar mijn favorieten in te selecteren. Zo heb ik ondertussen een prachtige collectie aan producten in mijn praktijk voor een goede verzorging van je huid, speciale producten voor verschillende huidaandoeningen, producten om er mooier uit te zien en zelfs wasparfum voor een heerlijk geurende was!